Ljusstake - Omaggio pärlemo, stor

Pris:
329 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1636162
Antal:
7x24 cm

Kombinera de eleganta Kähler pärlemorljusstakarna från Omaggio-serien på en mängd olika sätt. De glänsande pärlemorränderna har ett enkelt och nedtonat uttryck som framhäver den karakteristiska timglasformen. Som hela Omaggio-serien är pärlemorstakarna dekorerade med vackra handmålade ränder och är därför helt unika. Blanda ljusstakarna oberoende av färg, storlek och form och skapa ett personligt stilleben.

All keramik från Kähler har tillverkats för hand med fokus på det konstnärliga uttrycket och den hantverksmässiga kvaliteten. Keramiken kan hålla i många år om dessa få enkla råd följs:
 
  • Vi rekommenderar att keramik diskas för hand med ett milt diskmedel, och att man aldrig använder stålull för rengöring.
  • Servisen tål maskindisk på glasprogrammet, men använd milt diskmedel och ställ alltid försiktigt in keramiken i diskmaskinen med gott om plats till annan disk, så att den inte får några stötskador eller repor.
  • Servisen tål mikrovågsugn vid låg effekt, men undvik generellt snabba temperaturväxlingar; detta kan göra så att glasyren spricker.
  • För att keramiken ska kunna andas behöver den förvaras och torka med undersidan uppåt. Annars kan den senare avge fukt som kommer från absorberat vatten.
  • Vi rekommenderar alltid att man sätter möbeltassar under vaser och blomkrukor för att förhindra att kondensvatten lämnar fuktfläckar på underlaget.
  • Låt inte ljus brinna ner i staken, använd aldrig värmeljus utan sin aluminiumskål och placera aldrig ljusstakar på brännbart underlag.
  • Det förekommer variationer i färg och form. Detta är en del av charmen med att välja konsthantverksmässig kvalitet, och så har det varit hos Kähler ända sedan 1839