Vas - Omaggio rosa

Pris:
399 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1543047
Antal:
16,5x20 cm

Den här Omaggio-vasen är perfekt för alla tänkbara typer av blommor och buketter. Vasens klassiska färgnyans rose ger en feminin touch åt det minimalistiska nordiska hemmet.
Vasens mjuka form förskönar de rosafärgade ränderna som ger ett mildare uttryck än Omaggio-seriens mer klara färger.
Gör det bästa av vasens vackra färg med årstidens blommor, och säg välkommen till Kählers nya moderna klassiker.

All keramik från Kähler har tillverkats för hand med fokus på det konstnärliga uttrycket och den hantverksmässiga kvaliteten. Keramiken kan hålla i många år om dessa få enkla råd följs:
 
  • Vi rekommenderar att keramik diskas för hand med ett milt diskmedel, och att man aldrig använder stålull för rengöring.
  • Servisen tål maskindisk på glasprogrammet, men använd milt diskmedel och ställ alltid försiktigt in keramiken i diskmaskinen med gott om plats till annan disk, så att den inte får några stötskador eller repor.
  • Servisen tål mikrovågsugn vid låg effekt, men undvik generellt snabba temperaturväxlingar; detta kan göra så att glasyren spricker.
  • För att keramiken ska kunna andas behöver den förvaras och torka med undersidan uppåt. Annars kan den senare avge fukt som kommer från absorberat vatten.
  • Vi rekommenderar alltid att man sätter möbeltassar under vaser och blomkrukor för att förhindra att kondensvatten lämnar fuktfläckar på underlaget.
  • Låt inte ljus brinna ner i staken, använd aldrig värmeljus utan sin aluminiumskål och placera aldrig ljusstakar på brännbart underlag.
  • Det förekommer variationer i färg och form. Detta är en del av charmen med att välja konsthantverksmässig kvalitet, och så har det varit hos Kähler ända sedan 1839