Vas - Omaggio silver, liten

Pris:
249 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1339678
Antal:
8,5x12,5 cm

Den här lilla Omaggio-vasen med silverränder från Kähler är en perfekt värdinnepresent. Vasen passar i alla inredningar och till alla hem oavsett storlek.
De två materialen, silver och keramik, passar perfekt tillsammans och är samtidigt två av dagens hetaste material.
Låt den lilla Omaggio-vasen med silverränder stå för sig själv, eller kombinera med andra färger och storlekar i Omaggio-serien för att skapa ditt eget designstilleben.

All keramik från Kähler har tillverkats för hand med fokus på det konstnärliga uttrycket och den hantverksmässiga kvaliteten. Keramiken kan hålla i många år om dessa få enkla råd följs:
 
  • Vi rekommenderar att keramik diskas för hand med ett milt diskmedel, och att man aldrig använder stålull för rengöring.
  • Servisen tål maskindisk på glasprogrammet, men använd milt diskmedel och ställ alltid försiktigt in keramiken i diskmaskinen med gott om plats till annan disk, så att den inte får några stötskador eller repor.
  • Servisen tål mikrovågsugn vid låg effekt, men undvik generellt snabba temperaturväxlingar; detta kan göra så att glasyren spricker.
  • För att keramiken ska kunna andas behöver den förvaras och torka med undersidan uppåt. Annars kan den senare avge fukt som kommer från absorberat vatten.
  • Vi rekommenderar alltid att man sätter möbeltassar under vaser och blomkrukor för att förhindra att kondensvatten lämnar fuktfläckar på underlaget.
  • Låt inte ljus brinna ner i staken, använd aldrig värmeljus utan sin aluminiumskål och placera aldrig ljusstakar på brännbart underlag.
  • Det förekommer variationer i färg och form. Detta är en del av charmen med att välja konsthantverksmässig kvalitet, och så har det varit hos Kähler ända sedan 1839